Dark World RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dark World RPG

Dark World RPG Game Vol III

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Önemli Duyuru

YazarMesaj
Alucard V. Krad
Lord
Alucard V. Krad

Karakter Kâğıdı
Can:
Önemli Duyuru Left_bar_bleue1000/1000Önemli Duyuru Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Bilgi:
Güç:
Önemli Duyuru Left_bar_bleue100/100Önemli Duyuru Empty_bar_bleue  (100/100)

Önemli Duyuru Empty
MesajKonu: Önemli Duyuru   Önemli Duyuru EmptyPerş. Nis. 09, 2009 10:29 am

Arkadaşlar daha önce defalarca söylediğimiz gibi site bünyesinde istediğimiz çok kullanıcıdan ziyade kaliteli ve seviyeli kullanıcı, kullanıcı kitlesinin birbiriyle uyum içinde olması ve seviyenin bir şekilde korunması. Başka siteler gibi binlerce üyemiz olsun diye kasmıyoruz. Bu sebepten dolayı sitenin gelişmesine katkıda bulunmayan ve sitede faaliyet göstermeyen accountların silinmesine karar verdik. Bildiğiniz üzere sitede hiçbir resmi kural yok, fakat artık bir kuralımız oldu.

SİTEYE ÜYE OLDUKTAN SONRA 6 AY BOYUNCA HİÇBİR MESAJ ATMAYAN ACCOUNTLAR SİLİNİR.

Bu mesajı okuduktan sonra, eğer sitede üye mesajı olmayan arkadaşlarınız varsa onları uyarmanızı ve aktif olmaya başlamalarını öneriyorum. Ha tabii ki kimsenin 1 mesaj attıktan sonra gene kayıplara karışmasını istemeyiz, fakat 1 postu olanlar şimdilik yırttı. Daha sonra onlarada bir ayar çekebilirim. Şimdi buraya yönetim kurulu kararı ile tarafımdan hesapları silinenlerin listesini koyuyorum. Şimdilik siteye ilk zamanlarında üye olup hiç mesaj atmayan 50 kişiyi sildim.

-W0Lf
-Melody Jacqueline
-Frogian Flyhawk
-Arthas Menethil
-Naruto Uzumaki
-Elizabeth Anna
-Mary Winstead
-crazy dark

-Bundan sonra bu tip temizlikler rutin olarak yapılacaktır herkese duyurulur. Bunun dışında kimsenin çift accountla sitede olmasını istemiyoruz, eğer çift account sahipleri varsa aranızda gelsin bana dürüstçe söylesin birini kapatayım hesaplarının, eğer ben gezerken aynı maille açılmış 2 tane hesap görürsem account sahibine uzaklaştırma vericem haberiniz olsun.

Saygılarımla...

Önemli Duyuru
1 sayfadaki 1 sayfası