Dark World RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dark World RPG

Dark World RPG Game Vol III

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Yardım yakarışı

2 posters
YazarMesaj
Rocio Blaikie
Cadı
Rocio Blaikie

Karakter Kâğıdı
Can:
Yardım yakarışı Left_bar_bleue1000/1000Yardım yakarışı Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Bilgi:
Güç:
Yardım yakarışı Left_bar_bleue40/100Yardım yakarışı Empty_bar_bleue  (40/100)

Yardım yakarışı Empty
MesajKonu: Yardım yakarışı   Yardım yakarışı EmptyCuma Nis. 10, 2009 8:21 pm

Hanın önünde belirdi ve bir koşu kopararak içeriye girdi. İçeriye bakma fırsatı bulamamıştı. Belki dükkandaki adam gitmişti, belki de dükkan sahibini öldürmeye çalışıyordu. Ama acele etmesi gerekiyordu. Tek bildiği şey buydu. Hemen Clementine'ın yanına gitti ve

"Büyücüleri-görmem-gerek. Çok acil!" dedi nefes nefese.
Jack R. Black
Kral
Jack R. Black

Karakter Kâğıdı
Can:
Yardım yakarışı Left_bar_bleue1000/1000Yardım yakarışı Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Bilgi:
Güç:
Yardım yakarışı Left_bar_bleue100/100Yardım yakarışı Empty_bar_bleue  (100/100)

Yardım yakarışı Empty
MesajKonu: Geri: Yardım yakarışı   Yardım yakarışı EmptyCuma Nis. 10, 2009 8:28 pm

Clementine Rocio'dan son ziyaretinden beri korkuyordu. Onu böyle karşısında görünce irkildi ama yardıma ihtiyacı olduğunu anlamıştı.

Yardım yakarışı 0e2325

"Tamam. Otur şöye" dedi ve ilerideki bir tabureyi gösterdi. "Bekle çağırıp geleyim" dedi ve hızlı hızlı merdivenleri çıkıp gözden kayboldu.

On beş dakika sonra yanında beyazlı büyücü ile geldi. Beyazlı büyücü Rocio'yu görünce şaşırdı.

Yardım yakarışı 7be6871

"Ooo küçük cadı da burada. Evin nasıl hoşuna gitti mi?" diye sordu "Niye geldim demiştin buraya akşam akşam?"
http://darkworld.forumotions.net
Rocio Blaikie
Cadı
Rocio Blaikie

Karakter Kâğıdı
Can:
Bilgi:
Güç:

Yardım yakarışı Empty
MesajKonu: Geri: Yardım yakarışı   Yardım yakarışı EmptyCuma Nis. 10, 2009 8:35 pm

Yardım istenilecek tek insanlar onlardı. On beş dakikayı aşkın süredir bekliyordu ve artık adamın kaçtığından neredeyse emindi. Olan her şeyi bir bir anlattı Rocio. Adamın gelişini, ne istediğini, Rocio'nun onu tanımasını, dükkan sahibinden yardım isteyişini ve buraya kadar olan her şeyi anlatıp nefes nefese kaldı.
Jack R. Black
Kral
Jack R. Black

Karakter Kâğıdı
Can:
Bilgi:
Güç:

Yardım yakarışı Empty
MesajKonu: Geri: Yardım yakarışı   Yardım yakarışı EmptyCuma Nis. 10, 2009 8:38 pm

Rocio'yu sabırla dinleyen beyazlı büyücü bitirdikten sonra hiç bir şey söylemeden asasını yere üç kere vurdu ve ışıklı bir parlamayla ortadan kayboldu.

Clementine Rocio'ya bir bardak soğuk bira getirdi ve karşısına oturdu.

Yardım yakarışı 0e2325

"Zor bir gün geçirmişsiniz." dedi. "Çok kötü." sesi üzgün ve derindendi.
Rocio Blaikie
Cadı
Rocio Blaikie

Karakter Kâğıdı
Can:
Bilgi:
Güç:

Yardım yakarışı Empty
MesajKonu: Geri: Yardım yakarışı   Yardım yakarışı EmptyCuma Nis. 10, 2009 8:45 pm

Beyzlı büyücünün gidişinden sonra rahat bir nefes alan Rocio dükkan sahibini düşünmeye başladı. Ya ona saldırdıysa? Ama Rocio onu uyarmaya çalışmıştı ve dükkan sahibi de son derece iyi bir büyücüydü. Kendi başının çaresine bakabilirdi.

O sırada Clementine Rocio'ya bir bardak bira getirdi ve onu teselli etmeye çalıştı. Rocio'dan korkmasına rağmen böyle iyi davranması Rocio'yu gerçekten şaşırtmıştı.

"Teşekkürler Clementine." dedi Rocio. Sesi son derece tiz çkıyordu ve büyücünün ne yapıyor olduğunu düşünüyordu.
Jack R. Black
Kral
Jack R. Black

Karakter Kâğıdı
Can:
Bilgi:
Güç:

Yardım yakarışı Empty
MesajKonu: Geri: Yardım yakarışı   Yardım yakarışı EmptyCuma Nis. 10, 2009 8:53 pm

Bir kaç dakika sonra Clementine yerinden kalkıp saate bir baktı ve handaki tek kişi olan Rocio'ya "Kapatma vakti geldi Rocio hanım." dedi saygıyla. "İyi akşamlar." diyerek merdivenlerden çıkarak gözden kayboldu.
Rocio Blaikie
Cadı
Rocio Blaikie

Karakter Kâğıdı
Can:
Bilgi:
Güç:

Yardım yakarışı Empty
MesajKonu: Geri: Yardım yakarışı   Yardım yakarışı EmptyCuma Nis. 10, 2009 9:22 pm

Rocio evine doğru yola koyuldu. Cüppesini de dükkanda unuttuğu için donarak gidecekti. Yarı dükkana tekrar gittiğinde hiçbir şey olmamasını dileyerek eve doğru ilerlemeye devam etti.

Yardım yakarışı
1 sayfadaki 1 sayfası